Kantinekoffie
Bel Rudi:+31613232354

frank

 

Ik wil u graag van harte welkom heten op kantinekoffie.nl. Mijn naam is Frank Raveling en ik ben het gezicht achter www.kantinekoffie.nl.  Na mijn studie Commerciële Economie diende zich de mogelijkheid aan om de koffiewereld in te stappen. Een uitdaging. Én daar hou ik wel van! 

Koffietijd! In dit geval, tijd om het over de koffiesiroop van Aromat Gold te hebben. Voor bedrijven en sportverenigingen is de koffie vaak een hoge kostenpost. Veel bedrijven en sportverenigingen hebben zelfs geen flauw benul wat de jaarlijkse uitgaven zijn aan koffie. Samen met de klant kijkt kantinekoffie.nl graag naar de jaarlijkse besparing die de koffiesiroop van Aromat Gold met zich meebrengt ten opzichte van Douwe Egberts. Kantinekoffie.nl levert het totaalpakket van de ‘koffiehoek’ namelijk wél tegen een redelijke prijs.

Net als velen andere bedrijven en sportverenigingen zijn wij van mening dat de koffiesiroop van Aromat Gold koffie garant staat voor een vers bakje koffie met een goede smaak. Echter, u zult de koffie zelf moeten proeven om hier over te oordelen. Daarom kom ik graag onze koffie persoonlijk bij uw bedrijfs- of sportkantine langs brengen. U en uw collega’s krijgen dan alle tijd om de koffie uit te proberen en te proeven.

Bij vragen, aarzel niet om ze te stellen. Ik wens u een prettige dag toe en hopelijk tot snel!

Frank Raveling

Op dit moment beantwoord Rudi Raveling graag al uw vragen. U kunt hem bereiken op het nummer: 06-13232354