Kantinekoffie
Bel Rudi:+31613232354

Staat uw vraag er niet tussen, mail of bel ons dan gerust! Onderaan deze pagina kunt u contact met ons opnemen.

 1. Hoe werkt de koffiesiroop van Aromat Gold?
  Aromat gold is een liquid koffie die in Duitsland gefabriceerd word. Het betreft een koffie vloeistof (koffie concentraat). De koffie vloeistof wordt gemend met water waardoor er koffie ontstaat. Voor degenen die al gebruik maken van een Cafitesse koffieautomaat; de werkwijze is exact hetzelfde. Je stopt een ontdooit pak koffie in de koffieautomaat en het pak is klaar voor gebruik.
 2. Wat zijn de voordelen van Cafitesse koffieautomaten?
  Snelheid en gebruiksvriendelijk. Binnen 3 seconden beschikt u al over een verse bak koffie. Nog een voordeel is dat de automaten van Cafitesse koffie geen afvalproduct produceren, waardoor de koffieautomaat niet tot nauwelijks schoonmaakwerk vereist.
 3. Wat zijn de voordelen de Aromat Gold koffie?
  De koffie is  voordeliger in euro’s dan de Cafitesse koffie die u momenteel gebruikt. Tevens werkt de koffie zuiniger. Laat uw contactgegevens onder aan de pagina achter dan kijken we samen wat het u jaarlijks oplevert.
 4. Wat dient er te gebeuren om gebruik te maken van de Aromat Gold koffie? 
  Op het moment dat de smaak van de koffie en de daarbij komende jaarlijkse besparing bevallen, komen wij langs om uw automaat zuiniger af te stellen (mocht dit al niet gebeurd zijn voor de proefverpakking). Als de koffieautomaat  zuiniger is afgesteld, kunt u starten met de Aromat Gold koffie. Mocht de koffie niet bevallen dan komen wij uiteraard ook langs om uw Cafitesse koffieautomaat weer van haar oude afstelling te voorzien.
 5. Wat maakt de koffiesiroop van Aromat Gold zuiniger?
  Uw huidige koffieautomaat staat hoogstwaarschijnlijk afgesteld tussen 1:20 en 1:22. Dit betekent dat de automaat 1 liter koffiesiroop gebruikt om tussen de 20 en 22 liter koffie te produceren. Bij de koffiesiroop Aromat Gold koffie is er een afstelling van 1:25 vereist. Dit betekent 3 liter voordeel! Dit is mogelijk omdat het koffieconcentraat van de Aromat Gold koffie sterker is. Er is dus minder koffie vloeistof nodig voor een bakje koffie.
 6. Welke koffiemachines zijn voor de koffiesiroop van Aromat Gold geschikt?
  Alle Cafitesse automaten van Douwe Egberts zijn geschikt voor de Aromat Gold koffie:Caffitesse 50/51, Cafitesse 60/61, Cafitesse (NG) 110/120, Cafitesse NG 300, Cafitesse 400, Cafitesse Excellence, Cafitesse 600/700, Cafitesse 2000, Cafitesse 2100, Cafitesse 3100 en de LUCIA. De LUCIA is een Cafitesse koffieautomaat speciaal ontwikkelt voor de Aromat Gold koffie. Contact ons voor meer informatie.
 7. Levert kantinekoffie.nl alleen de koffie?
  Het streven is dat u geen omkijken meer heeft naar de ‘koffiecorner’. Daarom leveren wij naast de koffie alle aanverwante producten en ingrediënten, die u nodig heeft. Wij laten ons aanbod af hangen van uw behoeften.
 8. Hoe vraag ik een proefverpakking aan?
  Heel simpel. U vult uw contactgegevens onderaan deze pagina in. Wij nemen binnen 24-uur contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens de afspraak beantwoorden we al uw vragen en stellen we uw automaat zuiniger af om de koffie tijdelijk te proberen. Op het moment dat de koffie niet bevalt, komen wij uiteraard ook weer langs om de automaat van haar oude afstelling te voorzien. Tevens heeft u de mogelijkheid om een Cafitesse koffieautomaat van ons te lenen, zodat u de Aromat Gold koffie beter kunt vergelijken met uw huidige koffie.
 9. Hoe gaat de levering van koffie in zijn werk?
  U geeft uw bestelling aan ons door en ontvangt de koffie in bevroren staat binnen 2 werkdagen. Wij verzenden de koffie met Post NL. De koffie wordt isolerend verpakt in een doos met ice packs. Op deze manier blijft de koffie 48-uur bevroren. Woont u binnen straal van 30 kilometer? Dan komen wij graag de koffie persoonlijk bij u leveren.

Heeft u alsnog vragen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als u liever niet gebeld wordt, laat dan even uw e-mailadres onder het kopje ‘opmerkingen’ achter.

Organisatie (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen